Site icon Телеканал «ДніпроTV»

2000 ВПО у Дніпрі щодня безкоштовно забезпечують гарячими обідами

У Дніпрі безкоштовно годують внутрішньо переміщених осіб. Це комплексна міська програма соціального захисту. 

Олена Гусейнова — жителька Селідового. У Дніпрі з березня поточного року. Швидко пройшла реєстрацію і отримала статус ВПО. Разом з донькою відвідують пункт харчування.

Олена Гусейнова, переселенка з Донеччини: «Приїхали в управління соцзахисту, взяли талончики, все це робиться дуже швидко. Меню непогане, дуже добре — котлети, каші, салатики».

Все добре і готують по-домашньому у пункті харчування на Моссаковського,13а.

«На першу страву росольник дуже смачний, на бульйончику. Сьогодні п’ятниця, і це засмажка на перші страви, а це готуємо макарони по-китайські».

Щодня різне меню, в тому числі курятина, котлети і чай.

«Можна взяти із собою, і в залі поїсти».

Реєстрація на вході до пункту харчування займає менше хвилини. Безкоштовні гарячі обіди передбачені міською комплексною соціальною програмою.

Юлія Крохмаль, завідувачка сектору ВПО департаменту соцполітики ДМР: «Понад дві тисячі осіб у двох пунктах харчування отримують гарячі обіди. Щоб отримувати обід, потрібно звернутися до управлінь соцзахисту за місцем проживання з паспортом та довідкою ВПО, написати відповідну заяву та отримувати талон на харчування на кожен день».

Гарячі обіди переселенцям у Дніпрі видають у двох пунктах харчування – по вул. Семафорна, 27 і по вул. В. Моссаковського, 13а.

Читайте також: Від ремонту даху до заміни всіх комунікацій: в Дніпрі продовжується комплексний ремонт найдовшого у місті будинку