Site icon Телеканал «ДніпроTV»

20 тонн гуманітарної допомоги передали павлоградській лікарні та захисникам на передову

20 тонн гуманітарної допомоги. Павлоградській лікарні передали цінний вантаж з-за кордону. Що саме отримає  медзаклад?

Продукти харчування, засоби гігієни, технічні засоби і медичне обладнання. 20 тонн цінного вантажу прибули від закордонних партнерів.

Олена, лікарка-рентгенологиня: «Ми на чолі з нашим директором Іриною Володимирівною, ми зробили лист і наша лікарня взяла участь у тендері. Там було понад 50 лікарень, приймало участь у цьому тендері, і ми цей тендер виграли».

Техніку і медобладнання для операційної і рентген-кабінету передали з Німеччини. Усе стане в нагоді лікарям.

Олег, завідувач відділення по наданню екстреної та невідкладної допомоги: «Царична стійка. Це обладнання допомагає лікарю-хірургу, травматологу під час операції безпосередньо бачити уламки, безпосередньо бачити ті маніпуляції, які вони проводять на кістках і порожнинах».

А безпосередньо захисникам України привезли гуманітарну допомогу з Польщі. Усе збирали волонтери спільно з українською громадською організацією учасників війни.

Анатолій Токарев, голова організації учасників війни з росією «Відлуння»: «Ну, гуманітарка зараз, в основному ми беремо термобілизну, каремати – те, що потрібно хлопцям. Ліки протизапальні, таке. Ну, і само собою, що їжа. Прийшли зараз і сонячні батареї бійцям».

Це не останній гумантарний вантаж. Добровольці продовжують збирати і передавати найнеобхідніше. Щоб Україна перемогла.