Site icon Телеканал «ДніпроTV»

100 героїв України повернулися додому, з них 15 із Дніпропетровщини

Вчора, 8 лютого, був проведений обмін – іще 100 наших воїнів повернулися додому, в Україну, з російського полону. Солдати та сержанти. Більшість – захисники Маріуполя та “Азовсталі”. Воїни Національної гвардії, прикордонної служби, Збройних Сил України. Загалом на сьогодні вже звільнено з російського полону 3135 українців і українок. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський.

“Я дякую всій нашій команді, яка займається обмінами. Кирилу Буданову та всім у ГУР, хто веде обміни. Андрію Єрмаку та команді Офісу. Дмитру Усову та всьому Координаційному штабу з питань військовополонених. Усім, хто залучений, усім, хто допомагає. Дмитро Лубінець та команда омбудсмена. Ігор Клименко та команда МВС. Василь Малюк та команда СБУ”, — зазначив Президент.

В ДніпроОВА повідомили, що додому повернулися 15 героїв з Дніпропетровщини. Більшість з Криворізького району та один – з Нікопольщини.

Читайте також: Сили ППО знищили 10 з 16 “Шахедів” над Україною, внаслідок атаки відбулась масштабна пожежа на Харківщині