Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Перемога Усика у поєдинку дуже символічна», — Беленюк

Народный депутат Жан Беленюк в кулуарах Верховной Рады Украины, в Киеве, 28 января 2021 г. Фото Кузьмин Александр / УНИАН

За боєм Усик – Джошуа спостерігал весь світ. Перемога спортсмена стала черговою мотивацією українців боротися за свою свободу та йти до своєї головної перемоги. Але все ж таки постає питання: можливо спортсмен був би потрібніший серед військових, ніж на ринзі?

Чи мають українські спортсмени обирати між фронтом та майданчиком змагань і який вибір правильний, — дискутуємо з Жаном Беленюком, українським спортсменом, політиком в програмі «ПравДа» на ютуб каналі Наталії Власової.

«У нас велика кількість спортсменів, які зараз перебувають на фронті, і деякі з них, на жаль, загинули на цій війні. Хтось має захищати, хтось – змагатися. І це однаково важливо. Нам потрібні перемоги на всіх фронтах, і у тому числі на спортивному.

Олександр Усик своєю перемогою над Ентоні Джошуа вже зробил більше, чим міг би зробити на фронті. Він знову привернув увагу всього світу до України», – пояснює український спортсмен.