Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чи здатне ЗСУ провести наступальну операцію з деокупації наших територій, – розбирався Євген Дикий, воєнний експерт

Коли звільнять Херсонщину, Запоріжжя, Донецьку, Луганську та Харківську області? Що для цього потрібно і наскільки впливає на силу ЗСУ наявність іноземної зброї. Звільнити Херсон до сезону кавунів не вийшло. Що далі?

Які реальні перспективи та технічні можливості для проведення контрнаступу ЗСУ, — розповів Євген Дикий, воєнний експерт, на ютуб-каналі Наталії Власової.

Наскільки наші західні партнери вірять в здатність України перемогти в цій війні, ми переконуємося виключно з об’ємів та оперативності постачання нам зброї, – саме так говорять експерти.

«З початку повномасштабного вторгнення Україна постійно отримує необхідну зброю для чинення опору та захисту від країни-агресора. Щодо реальних можливостей наступати: картина змінилася з весни, росіяни не просто гуляють по півдню, вони встигли там дуже серйозно окопаться. Так, там дійсно наші люди героїчно партизанять та працює збройне підпілля, але ворожі тили не порожні, з якими можна зробити що завгодно, як це було на Київщині. На сьогоднішній день нам нема ким та нема чим провести масштабну наступальну операцію», – говорить Євген Дикий.